Lemesos 2020

Lemesos 2020

Lemesos 2020     www.lemesos2020.com

Η ιστοσελίδα μας φέρνει στο φώς της δημοσιότητας προτάσεις για την καλυτέρευση της πόλης μας μέσω άρθρων και ειδήσεων. Περιμένουμε και τη δική σου συμβουλή και άποψη…

Δεν έχει σημασία αν είμαστε μικροί, μεγάλοι, άντρες ή γυναίκες. Σημασία έχει ότι είμαστε Λεμεσιανοί.Έχουμε ρίζες στην επαρχία και περάσαμε τα μαθητικά μας χρόνια βλέποντας αυτήν την πόλη να μεγαλώνει και να αλλάζει.

Παίξαμε στους δρόμους, μασκαρευτήκαμε στο Καρναβάλι, μεθύσαμε στην γιορτή του Κρασιού… Είμαστε η καρδιά αυτής της πόλης, αυτής της Επαρχίας.Θέλουμε να τη δούμε καλύτερη, ομορφότερη, μεγαλύτερη…Και εσύ είσαι ένας από εμάς…

Έχεις γεννηθεί, έχεις μεγαλώσει, έχεις δουλέψει, έχεις κάνει οικογένεια… Και νοιάζεσαι…Νοιάζεσαι γιατί θες το αύριο να είναι πάντα καλύτερο από το χθες. Γιατί δεν θα έπρεπε ποτέ να ισχύει το ”κάθε πέρυσι και καλύτερα”… Γιατί θες τα παιδιά σου να ζήσουν ακόμα καλύτερα, με ασφάλεια και ξεγνοιασιά. Αυτοί λοιπόν είμαστε εμείς…Και συ είσαι ένας από μας… Οι Πολίτες της Λεμεσού.

Μπες στο κεφάλαιο επικοινωνία, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και γράψε μας… Τι σε προβληματίζει στην πόλη μας και πως θα μπορούσε να βελτιωθεί……Γιατί ζούμε όλοι κάτω απ’την ίδια στέγη!!!

Lemesos 2020
Lemesos 2020
Lemesos 2020

www.lemesos2020.com

Share and Enjoy